viernes, 18 de enero de 2013

Junior 2, Friday 18th January

Hello parents!

Hem començat la classe d'avui parlant dels verbs irregulars. Com sabeu, els verbs irregulars són aquells que, per formar el passat i el participi, no segueixen la norma general d'afegir -ed al verb, sinó que ho fan de formes diferents. En tenim una bona llista al final de l'Activity Book, que podem consultar sempre que tinguem un dubte. Hem vist, entre altres, els verbs: sleep-slept, wake up-woke up, have-had, give-gave, shut-shut, begin-began, tell-told...

La forma negativa, com també hem vist, sempre es construeix amb l'auxiliar didn't més el verb en infinitiu: I didn't sleep, per exemple.

També hem vist tota mena de vocabulari sobre tasques que fem a casa: clean the floor, make the bed, do the shopping, take the rubbish out, do the washing-up, tidy up... Hem debatut força sobre aquest tema, i hem vist que, en general, no ajudem gaire a casa!!

Per acabar, hem començat a veure l'expressió HAVE TO com a obligació.

Affirmative
I have to do the homework (He de fer els deures)
He has to do the homework (Ell ha de fer els deures)

Negative
I don't have to cheat (No he de copiar)
He doesn't have to cheat (Ell no ha de copiar)

Remember! Els deures per a la setmana que ve són: acabar l'exercici 3 de la pàgina 27 de l'Activity Book i l'exercici 1 de la pàgina 26 del Class Book.

See you next Friday!

No hay comentarios:

Publicar un comentario