jueves, 31 de enero de 2013

Children 2 30th January

Hello parents!

Aquesta setmana donem per acabada la unitat 3 del nostre llibre. Recordem tot el que hem treballat fins ara:

Gramàtica
- Hem estudiat l'estructura gramatical there is / there are en les seves corresponents formes d'afirmació, negació i interrogació. 
- Hem après a fer preguntes amb how many. E.g.: How many cars are there in the street?
- Hem après a fer servir l'adverbi any tant en oracions negatives (there isn't any dog here) com interrogatives (is there any dog here?).
Vocabulari
- Hem estudiat el vocabulari relacionat amb les ciutats: cinema, supermarket, station, church, school, theatre, hospital, toy shop, pet shop, etc. 

Fonètica i fonologia
- Hem après a discriminar mots que s'assemblen en la seva pronúncia o en la seva ortografia: coffee i cafe, boys i voice, week weak
- Hem vist la diferència entre la "a" en mots com car i en mots com taxi. Per entendre-ho més fàcilment, hem explicat que en català també tenim vocals obertes i tancades com ara ós i os.

Homework:
Recordem que per deures s'ha de fer una petita redacció sobre el vostre poble i/o ciutat. Podeu guiar-vos dels exercicis de l'activity book on hi ha exemples clars però convé que ho feu el més personalitzat possible, evitem fer una còpia exacta del que trobem als llibres.

Podeu començar amb frases com ara:  "I live in a village..." "In my village there are lots of..."
"I like my village because there is a ..."  

Have a great weekend and see you on Monday!

No hay comentarios:

Publicar un comentario