sábado, 27 de octubre de 2012

Junior 2, 26th October

Hello again!

La classe d'ahir va començar de forma diferent a com estàvem acostumats, ja que en comptes d'arribar, seure i començar a fer exercicis en anglès, vam anar directament a la speaking classroom per parlar de com ens havia anat el cap de setmana passat, i així vam treballar algunes formes de verbs en passat com was (el passat del verb To Be) i went (el passat del verb Go).

En acabar d'explicar-nos tot el què havíem fet, vam anar a la classe i vam treballar la formació de frases com He was short and fat, but now he is tall and thin tot descrivint personatges. Tothom va entendre a la perfecció la diferència entre was i is, de la mateixa manera que no podem dir He's long hair, sinó que hem de dir He's got long hair o He has got long hair. D'entre tot el vocabulari treballat, en destaquem: tall/short, thin/fat, long/short, dark/blond, straight/curly... Vam acabar de treballar totes aquestes paraules amb un listening prou entretingut!

Vam dedicar la darrera part de la classe a entrar en contacte ja amb la festa de Halloween, que ja s'apropa! Per això vam fer una sopa de lletres amb moltíssim vocabulari sobre Halloween...

Ah! I us recordo que, de deures per al proper divendres, heu de buscar què signifiquen totes les paraules de la sopa de lletres, a més de les què apareixien en el text del listening: braces, freckle, etc.

See you next Friday!

No hay comentarios:

Publicar un comentario