jueves, 11 de octubre de 2012

Children 2 10th October

Hi you all!!!

Avui hem seguit amb l'estudi dels pronoms demostratius this,that,these & those. Hem fet 2 exercicis al nostre activity book i també ho hem practicat amb un joc oral. A més, hem continuat practicant el verb to be i el verb have got
Per últim, hem repassat les parts del cos començant per la cara. Hem afegit nou vocabulari com per exemple cheeks que són galtes i fins i tot hem après la paraula freckles que són pigues.
Propera classe ja donarem per enllestida la primera unitat del llibre!

Homework
Els deures que s'han de fer pel pròxim dia de classe són una fitxa amb la cara d'un clown. Com ja hem explicat a classe, s'han d'escriure les parts de la cara del pallasso (senyalades amb una fletxeta), traduir unes frases que hem escrit a la pissarra i finalment seguir les instruccions per pintar la careta. 

Listening Comprehension Online Activity: 
En el següent enllaç, podreu escoltar un nen que explica perquè serveixen les parts de la seva cara en anglès (després parla de les parts del cos també). Encara que els hi costi entendre tot el que diu el nen, seria interessant que fessin l'esforç d'escoltar-lo ja que a classe treballarem les frases que diu amb més deteniment. Si cliqueu 'next' trobareu uns exercicis interactius que segur sabran com fer:

http://www.turtlediary.com/kindergarten-games/science-games/body-parts.html 

Body Parts Song!
I aquí teniu una cançó que tracta de les parts del cos. És una cançó feta per nens i nenes anglesos nadius i per tant requereix més nivell de comprensió auditiva. Tot i així, la treballarem a classe, estudiarem el vocabulari nou i ens l'aprendrem tota sencera:

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario