lunes, 24 de septiembre de 2012

Babies (Thursday's group) 20th September

Hello parents!

Sóc l'Eli, la professora dels vostres fills i filles!
El dijous vam començar el curs i va ser una primera classe força intensa. Per començar, ens vam presentar i vam aprendre els noms de cadascú de nosaltres. Vam explicar quines salutacions hem de dir en anglès quan vinguem a classe: Hello / Hi o Good afternoon. També, vam aprendre que quan marxem ens despedim amb les següents paraules: Goodbye, Bye, o simplement Bye-bye.
La primera part de la classe va servir per donar un repàs als números de l'1 al 10, practicar els colors i practicar alguns verbs com ara 'stand up' (aixecar-se), 'sit down' (asseure's), 'jump' (saltar), 'listen' (escoltar), 'stop' (aturar-se), ...
Més tard, vam canviar-nos a l'aula de jocs. En aquella aula hi anirem per posar en pràctica tot el vocabulari i expressions que expliquem. Per exemple, dijous vam anar-hi per jugar a un joc molt famós anomenat 'Simon Says' (Simon diu), també vam fer un joc per practicar números i colors i finalment vam aprendre 3 paraules noves: marker, crayon i glue (rotulador, color de fusta i cola).
Cal dir que tothom domina els colors i els números fins el 10. Però és cert que hi ha colors com ara el marró, el gris o el blanc que costen una mica més. Per tant, anirem estudiant-los cada setmana però a casa també seria bo que els practiquin amb vosaltres. Com a recomanació, podeu preguntar sobre els colors que porten a la seva roba, els colors que veuen quan viatgeu amb cotxe, etc. El mateix poden fer amb els números, aprendre a contar en anglès mitjançant diferents jocs i així conseguir que es familiriatzin amb ells.

See you next week!

Bye !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario