viernes, 28 de septiembre de 2012

Babies(Thursday's group) 27th Setember

Hello everybody!

Avui hem après a dir 'Què tal' i a respondre a aquesta pregunta:
 "How are you?" 
 "Fine, thank you"
A continuació, hem explicat que ben aviat formarà part de la nostra classe d'anglès un personatge molt especial que es diu Patch. En Patch és un gosset de peluix que ens acompanyarà al llarg d'aquest curs i serà l'estrella de la classe! Així doncs, esperem que tothom el rebi amb molta il·lusió la propera setmana.
Desprès, hem fet un joc per aprendre alguns noms d'animals i repassar colors i números. També hem escoltat la primera cançó del nostre llibre i hem ballat molt! La cançó és diu The Tickle Song, que vol dir la cançó de les pessigolles! Aquest verb es molt fàcil d'aprendre ja que quan deiem 'tickle' ens feiem moltes pessigolles i reiem molt.

Fins la propera!

Bye

Junior 2 (Thursday's group) 27th September

Hi you all!

En aquesta segona classe hem fet un repàs de les hores en anglès. Hem recordat com preguntem quina hora és i hem après frases més educades com ara "Could you tell me what the time is, please?". Sens dubte, escriure les hores és més fàcil que dir-les oralment, així que intentarem preguntar l'hora a classe per tal d'agafar soltesa aviat.
Aquesta segona classe ha servit també per repassar els números ordinals i cardinals. Hem practicat tots plegats tant a través d'exercicis escrits com orals. Hem après la paraula hyphen que vol dir guionet, i sabem que només porten guionet els números entre el 21 (twenty-two) i el 99 (ninety-nine).

Have a nice week!!
Bye

miércoles, 26 de septiembre de 2012

Children 2 26th September

Hello everybody!
Avui hem fet un repàs del verb To BE en present simple. Hem practicat la forma afirmativa, negativa i interrogativa. Recordem-ho:
+
I am
-
I am not (I’m not)
?
Am I?
You are
You are not (You aren’t)
Ar e you?
He is
He is not (he isn’t)
Is he?
She is
She is not (she isn’t)
Is she?
It is
It is not (it isn’t)
Is it?
We are
We are not (we aren’t)
Are we?
You are
You are not (you aren’t
Are you?
They are
They are not (they aren’t)
Are they?

Més tard, hem començat a estudiar el verb Have Got en present simple però caldrà estudiar-ho amb més profunditat les properes setmanes.

*Recordem que el proper dilluns farem un test de Cardinal and Ordinal Numbers i de School Vocabulary.
A part, de deures s'han de contestar unes preguntes en present simple que cada alumne ha anotat a la llibreta.

Have a nice week!

martes, 25 de septiembre de 2012

Babies(Tuesday's group)25th September

Hello!

Avui, hem començat aprenent la pregunta How are you? i la resposta Fine! Cada setmana anirem preguntant-nos què tal estem en anglès perquè tothom aprengui a dir-ho aviat.
Avui també hem continuat practicant els colors. Hem començat observant la roba que cada nen portava posada i hem anat dient quins colors veiem en les samarretes, pantalons, bambes i mitjons. Després, hem estrenat una cançó nova que és diu Tickle Song. La paraula 'tickle' vol dir pessigolles, i tothom en té força de pessigolles! Hem rigut molt amb aquesta cançó.
Per acabar, hem fet un joc amb les flashcards, que són unes targetes per aprendre vocabulari. Les flashcards que hem fet servir eren d'animals i colors.
Els animals que hem començat a aprendre en anglès són:
gos, gat, ànec, mico, ós, cavall, tigre, lleó, cangur, cocodril, gallina  i serp

See you next Tuesday! 

lunes, 24 de septiembre de 2012

Children 2 24th September

Hi !!
A la classe d'avui dilluns hem fet primer un concurs de vocabulari. Ens hem dividit en 2 equips i cadascun d'ells ha hagut de fer proves de traducció, lletreig de paraules, de rapidesa i memòria.
La segona part de la classe l'hem dedicada a conèixer un personatge d'un llibre molt conegut del segle dinou a Anglaterra: Oliver Twist de Charles Dickens. Hem explicat una versió resumida del llibre (ja que l'original consta de més de 200 pàgines!). Ens hem posat en la pell d'aquest petit noiet orfe i pobre, obligat a treballar llargues hores al dia per a un miserable i escàs platet de farinetes. A tothom li ha fet pena l'Oliver i han empatitzat molt amb el personatge. Hem introduit les següents paraules i frases:
-orphan: orfe                            
-thirsty: tenir sed                    
-poor: pobre/a                       
-sadness: tristesa  
-poverty: pobresa
-hungry: afamat
-thief: lladre         
-wicked: dolent
-jail: presó
-"please, I want some more": si us plau, en vull més
-"once upon a time": hi havia una vegada / érase una vez
-"they lived happily ever after": van viure feliços per sempre

Per acabar, hem remarcat una escena del llibre on l'Oliver s'ha acabat les farinetes que tenia per dinar i vol repetir. En el següent video podreu veure just el moment on demana més menjar. Pertany a l'adaptació cinematogràfica del llibre que es va fer el 1948:

  "Please Sir, I want some more"

See you on Wednesday!

Listening Comprehension (ADULTS 3 & ADULTS 4)

Dear students,
I would like you to watch this youtube video from an American TV Show called The Cosby Show:


Once having watched it, please do the following exercise:

Listening Comprehension
-Part 1-
1. Find a sentence containing a question tag and say what character uses it (the mother, the youngest sister, etc.).
2. Find a sentence in the future (will, be going to).
3. Find a sentence in the past simple, either a positive, negative statement or a question.
4. Find an imperative sentence.

-Part 2-
1.Translate these words or expressions appearing in the video. Then, write the character who utters them:
a) "fortune teller"  b) "Don't get me wrong"  c) "Begging for money for pizza" d) "Or else it can spoil and you can get very sick"
2. Summarize the whole episode extract with as much detail as possible. (at least 90 words)

-Part 3- 
3. Write an essay talking about your first day of school, your first day at the university or your first working day. Write 150 words roughly.

Cardinal & Ordinal Numbers Chart (ADULTS 2)

Number Cardinal Ordinal
1 one first
2 two second
3 three third
4 four fourth
5 five fifth
6 six sixth
7 seven seventh
8 eight eighth
9 nine ninth
10 ten tenth
11 eleven eleventh
12 twelve twelfth
13 thirteen thirteenth
14 fourteen fourteenth
15 fifteen fifteenth
16 sixteen sixteenth
17 seventeen seventeenth
18 eighteen eighteenth
19 nineteen nineteenth
20 twenty twentieth
21 twenty-one twenty-first
22 twenty-two twenty-second
23 twenty-three twenty-third
24 twenty-four twenty-fourth
25 twenty-five twenty-fifth
26 twenty-six twenty-sixth
27 twenty-seven twenty-seventh
28 twenty-eight twenty-eighth
29 twenty-nine twenty-ninth
30 thirty thirtieth
31 thirty-one thirty-first
40 forty fortieth
50 fifty fiftieth
60 sixty sixtieth
70 seventy seventieth
80 eighty eightieth
90 ninety ninetieth
100 one hundred hundredth
500 five hundred five hundredth
1,000 one thousand thousandth
100,000 one hundred thousand hundred thousandth
1,000,000 one million millionth

Junior 2 (Friday's Group) 21st September

Hello parents!

Benvinguts al nou curs que tot just acabem d'estrenar. El primer dia de classe ha servit per conèixer-nos una mica. Per tal de trencar el gel, hem fet una ronda de preguntes i respostes per conèixer quines són les nostres aficions i gustos, quants anys tenim, on vivim, que fem en el nostre temps lliure o simplement quina és la nostra pel·lícula preferida, També hem fet un joc que és molt divertit anomenat 'Who is who' on cada alumne ha d'endevinar quin personatge és. Després d'una estona d'exercicis per conversar en anglès hem treballat els nombres de l'1 al milió. Cada alumne ha escrit en lletres nombres com per exemple: 1.450.322.
Un cop practicats els números cardinals hem estudiat o més ben dit repassat les hores.

Homework:
Pel proper dia de classe, que serà el dia 5 d'octubre, s'ha de portar feta de deures una redacció. A més, cal tenir estudiades les hores i els números ja que farem una petita prova d'escriptura de números i de les hores.

See you in two weeks!




Babies (Thursday's group) 20th September

Hello parents!

Sóc l'Eli, la professora dels vostres fills i filles!
El dijous vam començar el curs i va ser una primera classe força intensa. Per començar, ens vam presentar i vam aprendre els noms de cadascú de nosaltres. Vam explicar quines salutacions hem de dir en anglès quan vinguem a classe: Hello / Hi o Good afternoon. També, vam aprendre que quan marxem ens despedim amb les següents paraules: Goodbye, Bye, o simplement Bye-bye.
La primera part de la classe va servir per donar un repàs als números de l'1 al 10, practicar els colors i practicar alguns verbs com ara 'stand up' (aixecar-se), 'sit down' (asseure's), 'jump' (saltar), 'listen' (escoltar), 'stop' (aturar-se), ...
Més tard, vam canviar-nos a l'aula de jocs. En aquella aula hi anirem per posar en pràctica tot el vocabulari i expressions que expliquem. Per exemple, dijous vam anar-hi per jugar a un joc molt famós anomenat 'Simon Says' (Simon diu), també vam fer un joc per practicar números i colors i finalment vam aprendre 3 paraules noves: marker, crayon i glue (rotulador, color de fusta i cola).
Cal dir que tothom domina els colors i els números fins el 10. Però és cert que hi ha colors com ara el marró, el gris o el blanc que costen una mica més. Per tant, anirem estudiant-los cada setmana però a casa també seria bo que els practiquin amb vosaltres. Com a recomanació, podeu preguntar sobre els colors que porten a la seva roba, els colors que veuen quan viatgeu amb cotxe, etc. El mateix poden fer amb els números, aprendre a contar en anglès mitjançant diferents jocs i així conseguir que es familiriatzin amb ells.

See you next week!

Bye !!

Junior 2 (Thursday's group) 20th September

Hello parents!

Sóc l'Eli, la professora del curs d'anglès Junior 2!
El dijous va ser el primer dia del curs i va servir per conèixer-nos una mica tots. Primer de tot, ens vam presentar en anglès i cal dir que tothom va saber molt bé presentar-se sense cometre errors. Vam parlar sobre a quina escola estudiem, on vivim, quines aficions tenim, quants anys tenim, etc.
Després, vam fer una ronda de preguntes sobre habilitats, gustos i experiències viscudes. També vam fer un joc anomenat 'Who is who' (qui és qui), on cada alumne/a havia d'endevinar un personatge fent preguntes a la resta de companys/es.

See you next Thursday!

domingo, 23 de septiembre de 2012

Children 2 19th September

Hello everybody!
El segon dia de classe ha servit per tornar a repassar tot aquell vocabulari bàsic que és imprescindible saber (tant parlat com escrit): dies de la setmana, mesos de l'any, l'abecedari, els colors i els números cardinals i ordinals.
En general tothom s'enrecordava molt bé d'aquest vocabulari, però també és cert que encara cometem faltes d'ortografia, per tant haurem de practicar força l'escriptura d'aquests mots.
El proper dia de classe practicarem el vocabulari nou que hem començat a aprendre sobre objectes de classe i sobretot ens centrarem en aprendre verbs com ara escoltar, escriure, dibuixar, aprendre, entre d'altres. És important començar a saber verbs en anglès, ja que ben aviat començarem a estudiar gramàtica més avançada on haurem d'aprendre a conjugar verbs que tenen regles ben diferents a les dels verbs de la nostra llengua materna.

LINKS:
Si a casa voleu practicar els números, aquí teniu un enllaç amb tots els nombres tant cardinals com ordinals:
http://www.myenglishpages.com/site_php_files/vocabulary-lesson-numbers.php

En aquest enllaç, podeu escoltar la pronúncia de números cardinals fins a nou xifres:
http://www.englishnumber.com/

See you guys!

Babies (Tuesday's group) 18th September

Hello mums and dads!

Sóc l'Eli, la professora dels vostres fills.
El dimarts ha estat el nostre primer dia de classe. Per començar, hem explicat les diferents formes de saludar en anglès. Hem après que quan és matí, podem dir Good morning, per la tarda diem Good afternoon i pel vespre Good evening. Hem quedat tots plegats que sempre que vinguem a classe ens saludarem dient o bé Hello, Hi o Good afternoon. Ja ho podeu posar tots en pràctica el proper dia de classe!
Per aquells alumnes nous, hem explicat que tenim una aula de jocs molt especial. Aquesta aula la farem servir per dur a terme activitats més mogudes (cantar, escoltar històries, fer jocs de vocabulari, concursos...). A la nostra classe principial treballarem amb les fitxes del nostre llibre i farem també manualitats.
Aquest primer dia de classe, hem practicat els números fins al 10 i tots els colors. Hem après i/o repassat les següents paraules:
MARKER (rotulador)
CRAYON (color de fusta)
GLUE (cola)
SCISSORS (tisores)

Abans de marxar, hem cantat la cançó 'Bye bye Boys and Girls' i hem recalcat que quan acabem la classe ens diem sempre Goodbye, Bye o Bye-bye.

See you on Tuesday!



Children 2 17th September

Hello everyone and welcome back!

Hem estrenat un nou curs!
Primer de tot, ens hem posat al dia preguntant-nos què tal ens han anat les vacances d'estiu. Hem practicat preguntes i respostes en anglès sobre gustos (quin esport ens agrada, quina música o pel·lícula, etc.), habilitats (si sabem o no nedar, jugar a bàsquet, cantar...) i també preguntes d'informació personal (a on vivim, quan vam nèixer, etc.) A més a més, hem fer un repàs de vocabulari del curs passat a través d'exercicis d'escriure a la pissarra i hem introduit dos noms i un verb nous:

- Chalk (guix)
- Eraser (borrador)  
- Erase (esborrar)

See you on Wednesday!


viernes, 21 de septiembre de 2012

Reunions de pares

Hola!

La propera setmana els professors realitzaran petites reunions de pares per als grups de nens per tal d'explicar-vos el funcionament d'aquest curs.

Les dates són:

Grups de Babies: Dimecres 26 a les 20 h.

Grup de Junior 1: Dijous 27 a les 19.30 h.

Grups de Junior 2: Dimarts 25 a les 20 h.

És necessari que confirmeu la vostra assistència al nostre mail grupagora@grupagora.com

Junior 1, Thursday 20th lesson

Hello boys and girls and welcome to Junior 1!!

Ahir vem fer la primer classe d'aquest curs. Va ser molt divertida. Ens vem conèixer i vem estar parlant tota l'estona en anglès. La veritat, és que els nois de seguida van agafar el xip de parlar en anglès a classe i ho han vist com algo molt natural. Després de prensentar-nos, ens vem inventar personalitats noves i ens vem fer preguntes els uns als altres per tenir més informació sobre aquests personatges. Després, vem jugar al Bingo per repassar els números fins al 100 i per acabar vem fer una partida al Simon says... per repassar els imperatius.

Per al proper dia han d'escriure un petit text sobre un d'aquests personatges seguint el model que vem treballar a classe.

See you next Thursday!!

Library Service

Hola,

Us informem del nou servei de Biblioteca que hem iniciat aquest curs. Tots els alumnes de nivells Intermediate, Upper-Intermediate i Advanced que ho desitgin, poden endur-se en préstec llibres de lectura per llegir a casa.

Demaneu informació a recepció o a través del nostre mail grupagora@grupagora.com



jueves, 20 de septiembre de 2012

Calendari escolar curs 2012-2013

Els dies següents l'escola estarà tancada:


28 de setembre (festa local)

12 d'octubre (Verge del Pilar)

1 de novembre (Tots Sants)

6 de desembre (Constitució)

Del 22 de desembre al 6 de gener (Nadal)

Del 23 de març a l'1 d'abril (Setmana Santa)

1 de maig (Dia del Treballador)


El darrer dia de classe serà el 21 de juny.