jueves, 5 de abril de 2012

Easter Camp 4 d'abril

Hola a tothom!!
Ja ha arribat l'últim dia del casal!
De nou, la pluja no ens ha permès passar el dia a la muntanya però igualment hem gaudit molt i ens hem divertit amb totes les activitats que hem fet!!
Per començar, els més grans han estat jugant a diferents jocs amb el Víctor mentre que els més petits han jugat a un joc de vocabulari amb flashcards.
A les 10 hem fet una pausa per esmorzar a la classe i reposar una estoneta.
Més tard, quan ha afluixat la pluja una mica, els més grans han sortit fora per fer l’activitat Egg Hunt; Aquesta activitat consisteix en anar a trobar uns ous de Pasqua que estaven amagats per tot el parc.
La resta de nens i nenes s’han quedat a l’escola perquè han volgut repetir l’activitat del Humpty Dumpty, l’ou de Pasqua que rellisca, cau i es trenca! Tothom volia sortir en escena!
 Amb els més petits també hem explicat molts contes amb titelles. Tots han estat súper atents i emocionats.
Abans de dinar hem dibuixat una papallona molt maca i hem après una cançó sobra ella: “Fly, fly the butterfly”. També hem començat a fer una Bunny Mask molt divertida però no hem tingut temps d’enllestir-la!
Després de dinar, els grans han tornat a sortir al carrer per jugar i els petitons han escoltat un conte que la Eli els ha explicat sobre un personatge que es diu “Lulú, the Blue Kangaroo”. Una mica més tard, la Jeni ens ha portat molts ninots, trencaclosques i un munt de joguines per jugar! Això si, després de l’estona d’esbarjo hem endreçat tot cantant la cançó “Tidy up”.
I per fi, la festa de cloenda: Easter Party!!! 
Una pila de globus han començat a aparèixer per l’aula. Aquests globus amagaven una sorpresa: Chocolate Easter eggs!
En Víctor ens ha posat música i tothom ha ballat amb molt de ritme mentre molts globus s'anaven petant Ha estat molt divertit!
Alguns s’han endut algun ensurt quan petaven els globus però un cop descobrien la sorpresa de dins canviaven la cara i s’animaven a petar-ne més!
Aquests tres dies han estat molt emocionants i divertits. No només els nens i nenes han gaudit del casal sinó també els monitors i monitores!
La Marta, la Glòria, l’Eli, la Jenifer i en Víctor us volem agrair haver-nos permès passar aquest temps amb els vostres nens i nenes! Esperem que tots ells s’hagin divertit moltíssim i que tinguin un bon record d’aquest Easter Camp.
Fins molt aviat!
Equip de monitors i monitores Grup Àgora

Fotografies de l'últim dia:



No hay comentarios:

Publicar un comentario