lunes, 2 de abril de 2012

Easter Camp 2 d'abril


Hola a tothom!
Avui  ha estat el nostre primer dia al casal i ha estat molt divertit!
Primer de tot, ens hem organitzat en tres grups i hem fet algun joc per conèixer-nos entre nosaltres. Tot seguit, hem agafat els esmorzars i cap al parc de darrere l’escola!
Una vegada allà, hem esmorzat amb calma i hem jugat una mica amb gronxadors, tobogans i amb altres elements del parc.  Després, hem començat els jocs en grup.
Els nens del grup d’en Víctor han fet molt esport. Han corregut moltíssim empaitant-se i jugant amb molt de moviment!
La resta de nens, han jugat a l’aranya, cadena humana i altres jocs populars fins que ha arribat l’hora de construir una cabana. Tothom ha col·laborat buscant diferents troncs, fulles i flors.
Avui hem tingut entre nosaltres a un personatge molt típic de la setmana Santa: un Ou de Pasqua que és diu Humpty Dumpty. Aquest personatge, que forma part d’un repertori de contes  famosos al Regne Unit, té una petita història que hem explicat i que hem escenificat.
Els més grans han volgut fer una obra més moderna i s’han decantat per una versió alternativa dels 3 Porquets on apareixien personatges de sèries o cantants que els hi agraden (Phineas y Ferb, Justin Bieber, Monster High...).
En aquest enllaç veureu que sonarà la cançó que hem anat cantant avui. Si a més, cliqueu al botó que diu watch, s’obrirà un vídeo amb una petita representació teatral de Humpty Dumpty, idèntica a la que hem fet nosaltres:
A continuació, podreu veure les fotos del dia d’avui:



No hay comentarios:

Publicar un comentario