martes, 3 de abril de 2012

Easter Camp 3 d'abril

Hola de nou!!

Ja hem finalitzat el nostre segon dia amb pluja inclosa! Encara que no hem sortit, hem jugat moltíssim dins l'escola!
Per començar, el grup dels més grans han fet taller de pintura. Han fet un quadre de dimensions gegants! Han utilitzat les mans per pintar i decorar el quadre de motius de pasqua. Els  ha quedat molt xulo i els ha encantat embrutar-se les mans!
Mentrestant, els grupets de la Jeni i l'Eli han estat jugant amb trencaclosques, ninots, cotxes, estris de cuina i altres joguines que hi havia per la classe fins l'hora d'esmorzar.
Un cop acabats els esmorzars, els més petits han començat un conta-contes que els mateixos nens explicaven. També han ballat amb molt de ritme amb la banda sonora de High School musical i amb cançons populars angleses. 
D'altra banda, el grup d'en Víctor ha començat jugant al penjat amb vocabulari en anglès. Més endavant, han jugat al Who's who, un joc que consisteix a enganxar-li al front del company el nom d'un personatge i aquest últim ha d'endevinar qui és. Després han jugat al Wolf, un joc molt emocionant on cada participant se li assigna un paper: el de wolf, policeman o farmer. Tothom tanca els ulls i el moderador demana als wolves que els obrin i es cruspeixin a algú. Quan tothom obra els ulls han de discutir qui suspiten que pot ésser el llop temible i feroç.
Els més petits també han fet un taller de pintura amb unes floretes que havien de decorar. En acabar, li han clavat uns pals per poder-les dur fàcilment i fins i tot col·locar-les en testos per decorar.
Ha arribat l'hora de dinar i de relaxar-se una mica.
Per acabar, tots els nens i nenes han estat junts per jugar a diferents jocs, entre els quals un joc de mímica on havíem d'endevinar de quina pel·lícula es tractava.
Abans de marxar, el grup dels grans ha sortit a fer una volta i a moure's una mica mentre la resta s'ha quedat a Àgora per jugar als jocs Simon Says i Repeat after me.
A continuació, les fotos d'avui:











 

No hay comentarios:

Publicar un comentario