jueves, 26 de abril de 2012

Babies: Clothes Vocabulary Video!

Hola de nou pares i mares!
Aquí teniu aquests vídeos per seguir practicant a casa The Clothes. Tots dos videos tenen la lletra perquè sigui més senzill d'entendre i de captar paraules com ara "scarf", "shirt" o "shoes". A més, en el segon vídeo, apareixen els pronoms personals SHE, HE i THEY (ella, ell i ells i elles) perquè els vostres fills comencin a associar-los.

Babies 24th April

Hello parents!
Dimarts vam fer moltíssima feina de repàs i de nous mots i expressions en anglès. Per practicar i recordar paraules, vam fer 2 jocs de vocabulari i un joc de repetició molt divertit.
Vam acabar la unitat que tracta vocabulari de peces de roba i vam introduir la unitat que parla dels animals.
A més, vam repassar alguns noms de joguines com per exemple avió, tren, pilota o nina.
Una vegada vam acabar la feina del llibre, vam repassar una mica de números, colors i animals a través del joc Simon Says.
Per acabar, vam jugar al joc Little white Shoe, que consistia en dir la nostra edat en anglès.Va ser força complicat però amb una mica d'ajuda, cada nen i nena havien de preguntar How old are you? I a qui li tocava respondre deia la seva edat: I am 4 years old.

Homework

Com que dimarts que ve és festa, no tornem a tenir classe fins dimarts, dia 8 de maig. Per tant, us deixo una mica de feina perquè aneu fent en les pròximes setmanes.
Worksheet 1: Encerclem els animals amb els noms corresponents.
Worksheet 2: Pintem del color que preferim les figures geomètriques que s'indiquen.
Worksheet 3: Escrivim el nom de les fotografies que apareixen a la fitxa. També podem practicar-les en veu alta amb els pares si som petitons per escriure!



Children 1 23rd April

Hi you all!
A la classe de dilluns vam començar a introduir el verb TO BE. Fins ara, aquest verb l'hem anat veient en varis exercicis però no havíem profunditzat.
Abans de tot, vam estudiar els pronoms personals en anglès. Aquests pronoms són: I, you, he, she, it, we, you i they. Un cop els vam traduir vam explicar que el verb TO BE, és en català el verb SER o ESTAR.
Per entendre-ho una mica millor, vam fer exercicis orals i de preguntes i respostes curtes.
Després, vam seguir fent exercicis del llibre i vam deixar gairebé enllestida la unitat 6, deixant-nos per acabar les pàgines de Revision Units 5 and 6.

Bye and see you!  

Children 1: Alumne del mes de març

Benvolguts pares i mares,
El passat mes de març, l'alumna que va rebre el diploma The Student of the Month va ser Lucía Castro, del grup Children 1
Al llarg del mes, la Lucía va aconseguir el nombre més alt de punts positius de la classe. Aquests punts es van guanyant a través de concursos de vocabulari i gramàtica, comportament, constància en els deures, participació i esforç.
Congratulations and keep up the good work!

miércoles, 18 de abril de 2012

Babies 17th April

Hi parents!
A la classe d'ahir vam estar treballant vocabulari relacionat amb la roba. Per aprendre-ho de forma divertida el que vam fer va ser retallar una imatge del nostre llibre on surt en Cookie juntament amb un barret, un parell de sabates i uns pantalons curts. Mentre anàvem retallant i enganxant peces del personatge, vam anar sortint a la pissarra per dibuixar les peces de roba que portàvem posades.
Les tres peces de roba que més vam anar repetint en anglès eren barret (hat), sabates (shoes) i pantalons (trousers).
Ahir també vam explicar els estris que fem servir per les manualitats. El que vam fer servir ahir va ser the SCISSORS to CUT Cookie's cartoon. Després, vam utilitzar una mica de GLUE, TAPE i BLU TACK!

Abans d'acabar la classe, entre tots vam recollir tots el material que havíem fet servir i vam llençar a la brossa els retalls de paper tot repetint l'expressió "Tidy up".

See you next Tuesday

Bye!

martes, 17 de abril de 2012

Children 1 16th April

Hello everyone!
A la classe d'ahir vam corregir els deures que teníem i tot seguit vam fer molts exercicis d'audició amb el nostre Activity Book. Ningú va tenir problemes per entendre el que escoltaven, tot i haver alguns parlant nadius difícils d'entendre.
A la unitat que treballem ara, el vocabulari que donem són els mobles. Els més principals que s'estudien són: bed, bookcase, wardrobe i cupboard. Però com volem ampliar vocabulari, seguirem aprenent els noms d'altres objectes i electrodomèstics que tenim a les nostres cases. Per aquest motiu, els seus deures per dimecres consisteixen en fer un petit "tour" per les nostres cases i observar amb atenció quins són els mobles i electrodomèstics que tenim a cada part de la casa.Dimecres s'haurà de portar una llista amb tots els objectes i els traduirem a l'anglès tots plegats.
Recordem estudiar els números cardinals i ordinals!!

See you on Wednesday!

jueves, 5 de abril de 2012

Easter Camp 4 d'abril

Hola a tothom!!
Ja ha arribat l'últim dia del casal!
De nou, la pluja no ens ha permès passar el dia a la muntanya però igualment hem gaudit molt i ens hem divertit amb totes les activitats que hem fet!!
Per començar, els més grans han estat jugant a diferents jocs amb el Víctor mentre que els més petits han jugat a un joc de vocabulari amb flashcards.
A les 10 hem fet una pausa per esmorzar a la classe i reposar una estoneta.
Més tard, quan ha afluixat la pluja una mica, els més grans han sortit fora per fer l’activitat Egg Hunt; Aquesta activitat consisteix en anar a trobar uns ous de Pasqua que estaven amagats per tot el parc.
La resta de nens i nenes s’han quedat a l’escola perquè han volgut repetir l’activitat del Humpty Dumpty, l’ou de Pasqua que rellisca, cau i es trenca! Tothom volia sortir en escena!
 Amb els més petits també hem explicat molts contes amb titelles. Tots han estat súper atents i emocionats.
Abans de dinar hem dibuixat una papallona molt maca i hem après una cançó sobra ella: “Fly, fly the butterfly”. També hem començat a fer una Bunny Mask molt divertida però no hem tingut temps d’enllestir-la!
Després de dinar, els grans han tornat a sortir al carrer per jugar i els petitons han escoltat un conte que la Eli els ha explicat sobre un personatge que es diu “Lulú, the Blue Kangaroo”. Una mica més tard, la Jeni ens ha portat molts ninots, trencaclosques i un munt de joguines per jugar! Això si, després de l’estona d’esbarjo hem endreçat tot cantant la cançó “Tidy up”.
I per fi, la festa de cloenda: Easter Party!!! 
Una pila de globus han començat a aparèixer per l’aula. Aquests globus amagaven una sorpresa: Chocolate Easter eggs!
En Víctor ens ha posat música i tothom ha ballat amb molt de ritme mentre molts globus s'anaven petant Ha estat molt divertit!
Alguns s’han endut algun ensurt quan petaven els globus però un cop descobrien la sorpresa de dins canviaven la cara i s’animaven a petar-ne més!
Aquests tres dies han estat molt emocionants i divertits. No només els nens i nenes han gaudit del casal sinó també els monitors i monitores!
La Marta, la Glòria, l’Eli, la Jenifer i en Víctor us volem agrair haver-nos permès passar aquest temps amb els vostres nens i nenes! Esperem que tots ells s’hagin divertit moltíssim i que tinguin un bon record d’aquest Easter Camp.
Fins molt aviat!
Equip de monitors i monitores Grup Àgora

Fotografies de l'últim dia:



martes, 3 de abril de 2012

Easter Camp 3 d'abril

Hola de nou!!

Ja hem finalitzat el nostre segon dia amb pluja inclosa! Encara que no hem sortit, hem jugat moltíssim dins l'escola!
Per començar, el grup dels més grans han fet taller de pintura. Han fet un quadre de dimensions gegants! Han utilitzat les mans per pintar i decorar el quadre de motius de pasqua. Els  ha quedat molt xulo i els ha encantat embrutar-se les mans!
Mentrestant, els grupets de la Jeni i l'Eli han estat jugant amb trencaclosques, ninots, cotxes, estris de cuina i altres joguines que hi havia per la classe fins l'hora d'esmorzar.
Un cop acabats els esmorzars, els més petits han començat un conta-contes que els mateixos nens explicaven. També han ballat amb molt de ritme amb la banda sonora de High School musical i amb cançons populars angleses. 
D'altra banda, el grup d'en Víctor ha començat jugant al penjat amb vocabulari en anglès. Més endavant, han jugat al Who's who, un joc que consisteix a enganxar-li al front del company el nom d'un personatge i aquest últim ha d'endevinar qui és. Després han jugat al Wolf, un joc molt emocionant on cada participant se li assigna un paper: el de wolf, policeman o farmer. Tothom tanca els ulls i el moderador demana als wolves que els obrin i es cruspeixin a algú. Quan tothom obra els ulls han de discutir qui suspiten que pot ésser el llop temible i feroç.
Els més petits també han fet un taller de pintura amb unes floretes que havien de decorar. En acabar, li han clavat uns pals per poder-les dur fàcilment i fins i tot col·locar-les en testos per decorar.
Ha arribat l'hora de dinar i de relaxar-se una mica.
Per acabar, tots els nens i nenes han estat junts per jugar a diferents jocs, entre els quals un joc de mímica on havíem d'endevinar de quina pel·lícula es tractava.
Abans de marxar, el grup dels grans ha sortit a fer una volta i a moure's una mica mentre la resta s'ha quedat a Àgora per jugar als jocs Simon Says i Repeat after me.
A continuació, les fotos d'avui:











 

lunes, 2 de abril de 2012

Easter Camp 2 d'abril


Hola a tothom!
Avui  ha estat el nostre primer dia al casal i ha estat molt divertit!
Primer de tot, ens hem organitzat en tres grups i hem fet algun joc per conèixer-nos entre nosaltres. Tot seguit, hem agafat els esmorzars i cap al parc de darrere l’escola!
Una vegada allà, hem esmorzat amb calma i hem jugat una mica amb gronxadors, tobogans i amb altres elements del parc.  Després, hem començat els jocs en grup.
Els nens del grup d’en Víctor han fet molt esport. Han corregut moltíssim empaitant-se i jugant amb molt de moviment!
La resta de nens, han jugat a l’aranya, cadena humana i altres jocs populars fins que ha arribat l’hora de construir una cabana. Tothom ha col·laborat buscant diferents troncs, fulles i flors.
Avui hem tingut entre nosaltres a un personatge molt típic de la setmana Santa: un Ou de Pasqua que és diu Humpty Dumpty. Aquest personatge, que forma part d’un repertori de contes  famosos al Regne Unit, té una petita història que hem explicat i que hem escenificat.
Els més grans han volgut fer una obra més moderna i s’han decantat per una versió alternativa dels 3 Porquets on apareixien personatges de sèries o cantants que els hi agraden (Phineas y Ferb, Justin Bieber, Monster High...).
En aquest enllaç veureu que sonarà la cançó que hem anat cantant avui. Si a més, cliqueu al botó que diu watch, s’obrirà un vídeo amb una petita representació teatral de Humpty Dumpty, idèntica a la que hem fet nosaltres:
A continuació, podreu veure les fotos del dia d’avui: