miércoles, 29 de febrero de 2012

Junior 1 class 28th February

Hello!

avui hem començat la classe fent uns quants exercicis sobre el PRESENT SIMPLE. Després hem continuat amb el llibre: hem treballat vocabulari sobre els monstres, sobretot adjectius. Hem tingut un primer contacte amb el verb HAVE GOT i hem treballat especialment la tercera persona (has got). Després hem fet un reading sobre un text que tractava sobre els monstres i hem vist les preguntes WH: who, what, where, when. De homework han de fer tres exercicis de les fotocòpies on han de posar en pràctica el present simple.

See you!

martes, 28 de febrero de 2012

Babies group: the Big Numbers Song


Babies 28th February

Hello!!

Avui hem començat la classe repassant els verbs stretch, dance, skip i jump. Al llibre tenim dibuixos del Cookie estirant-se, ballant o saltant, de manera que quan sentíem 'dance', havíem de senyalar amb el dit la imatge correcta.
Avui hem escoltat també una cançó en anglès mentre fèiem deures del llibre. Tothom la coneixia perfectament ja que era la cançó "You've got a friend in me" (Hay un amigo en mi) de la pel·lícula Toy Story.
Més tard ens hem mogut una mica més. Per aprendre molt bé el verb ballar (dance) el que hem fet ha estat ballar per suposat! Ho hem anat alternant amb les accions 'jump', 'stand up', 'sit down', 'stretch',etcètera.
Per repassar números hem contat quantes sabates hi havia a la classe, quants dits teníem tots plegats en total, quants nassos, orelles o boques!
Els números 13 i 14 els costa dir-los amb soltesa però seguirem insistint.

See you soon!

Children 1 27th February

Hi you all!
A la classe d'ahir vam introduir algunes preposicions de lloc. Primer vam aprendre el seu significat en català i després les vam practicar una mica amb objectes que hi havia a la classe. Cada alumne havia de dir una frase que contingués una preposició (el llapis està dins l'estoig; the pencil is in the pencil-case, o la goma està al costat del bolígraf; the rubber is next to the pen). Aquest exercici ens va anar molt bé per tornar a recordar paraules ja apreses durant el curs i per agafar soltesa amb l'anglès parlat que costa bastant!
Ahir vam tornar a reprendre la House Project que encara tenim a mig acabar perquè hem estat d'exàmens.

See you tomorrow!



miércoles, 22 de febrero de 2012

Children 1 Setmana d'exàmens

Hi everybody!

Aquesta setmana hem estat d'exàmens.
Dilluns vam fer l'examen de Grammar i Vocabulary.
Avui hem fet l'examen oral / Speaking i l'examen de Listening. Com que hem acabat abans d'hora, hem acabat algunes fitxes que encara teníem per fer i també hem explicat amb detall com s'escriuen (sense faltes!) els números fins al 99! El 100 encara no l'hem vist avui però la propera setmana ja ens hi posem que segur que no costa aprendre'l.
Per deures han d'escriure amb lletres del 30 fins al 99, ambdós inclosos.
Nota: hem estat remarcant la diferència entre el 13 i el 30, el 14 i el 40, el 15 i el 50 i així successivament. Per exemple:
13: thirteen | 30: thirty
 Torno a insistir en la importància de no oblidar-nos el guionet (hyphen) quan escrivim nombres com el 21 twenty-one o 99 ninety-nine.


Have a nice week!

Babies 21st February

Hello parents!!!
Ahir el primer que varem fer va ser dir animals que considerem petits i grans. Cadascú deia un animal petit i un de gran i ho anàvem anotant a la pissarra alhora que ho dèiem tots plegats en anglès.
Els animals petits que vam dir són: spider, cat, rabbit, ant, squirrel, bird i fish.
Els animals grans eren the elephant, the horse, the crocodile, the giraffe i the whale.
Després vam començar a practicar els verbs STRETCH (estirar-se), SKIP i JUMP (saltar, botar) i DANCE (ballar). Per aprendre-ho, vam fer servir el nostre llibre primer i després ho vam començar a posar en pràctica a l'aula de jocs.
Abans d'acabar, vam fer un repàs, com cada setmana, per anar assimilant tot el munt de vocabulari i d'expressions que s'estudien a classe.

Fins la propera!


Junior 1 class 21st February

Hello parents!

Avui hem fet a classe un repàs sobre el verb TO BE i el PRESENT SIMPLE ja que de vegades els barregen o se'ls oblida i per tant es confonen a l'hora de fer els exercicis. Hem fet un exercici de completar els espais amb el verb adequat i després hem fet exercicis amb oracions en anglès i els han corregit ells a la pissarra. Per acabar hem jugat una estona al Hangman per respassar vocabulari del llibre que ja hem estudiat i perquè la nova companya ens coneixi millor.

See you!

jueves, 16 de febrero de 2012

Children 1 15th February

Hello!!!
Ahir vam estar escrivint les lletres d'algunes cançons famoses en anglès. Tot i que el vocabulari de cançons és força complex, els hi va servir per agafar pràctica en l'escriptura i familiaritzar-se amb les abreviacions i l'ortografia anglesa. Això si, es van cansar de seguida d'escriure!
Després vam estar repassant la gramàtica del llibre a través de jocs de 'listening' i 'speaking'. Vam completar una fitxa amb dibuixos fets a mà per tots nosaltres que poden acabar-la a casa. Es tracta de continuar un diàleg on es facin preguntes i respostes com per exemple: 'Hi', 'how are you?', 'what's your name?' ,etc.

Reminder!
La propera setmana ja tenim l'examen. Així que aquests dies a repassar molt bé totes 4 unitats i sobretot practicar l'ortografia per no cometre errors.

Recordem-nos de tenir molt clares les formes contractes:

I am > I'm
It is > It's
What is your name?> what's your name?
My name is...> My name's...
 

miércoles, 15 de febrero de 2012

Junior 1 class 14th February

Hello everyone!

Com vam dir el darrer dia avui hem fet un petit test sobre les unitats 1 i 2 del llibre. El proper dia mirarem els errors per tal de no tornar-los a fer. Un cop hem acabat el test hem llegit un text sobre Carnival. Hem fet la comprensió del text mitjançant preguntes que els hi fet i un exercici on havien de posar si les frases eren veritat o mentida.
Per la setmana que ve han de fer un exercici de l'Activity book utilitzant el diccionari.

Happy Carnival!

martes, 14 de febrero de 2012

Babies 14th February

Hello everybody!

It's Carnival!

 La classe d'avui s'ha centrat una mica en la festivitat del Carnestoltes que tots els alumnes estan vivint aquesta setmana. Pel que fa a l'anglès, hem estat aprenent algunes paraules relacionades amb aquesta festa i el primer que les ha après ha estat en Cookie. A través del personatge ha estat més divertit aprendre paraules.
En el llibre Treehouse han decorat una màscara amb molts colors i també han explicat les disfresses que portaran per carnaval. Hi haurà Spidermen, cowboys, pirates i molts més personatges divertits que, segons han comentat, es disfressaran.


Avui hem introduït la pregunta:
How are you?
I la clàssica resposta:
 I'm fine, thank you
A l'aula de jocs ens hem pintat les cares i les mans, hem tornat a practicar els colors i els números i hem seguit practicant els adjectius GRAN i petit en anglès.

EXTRA Activity:
Per seguir amb la paraula BIG, aquest vídeo anirà prou bé perquè els vostres fills es familiaritzin no només amb la pronúncia sinó també amb l'escriptura d'aquest adjectiu. Veureu que el vídeo és una cançó on es ressalten mots d'una sola síl·laba (pig, big, dig, wig o jig). A classe treballarem aquesta cançó amb més deteniment. Per el moment, aquí teniu el vídeo:



Have a great week!!!!

Bye bye boys and girls

Children 1 13th February

Hey everybody!

Dilluns vam fer un mock exam, és a dir, un examen per repassar continguts i preparar-nos pel de debò.
Un cop vam acabar el mock exam, cada alumne va escollir un exercici i se'l va preparar durant uns minuts. Aleshores va assolir el paper de 'teacher' i va explicar a la resta de la classe la lliçó mentre els altres repassaven. Va ser una activitat ideal ja que van haver d'assolir un paper important, el de mestre, a més d'aprendre a resumir i extreure les idees principals. A tots els va agradar ser els profes però tothom va reconèixer que les tasques dels professors i professores no són sempre fàcils!

See you on Wednesday!

Goodbye

Dilluns 20 de febrer

Hola!

Com que molts pares i mares ens ho han preguntat, us comuniquem que el dilluns 20 de febrer hi ha classe normal.

domingo, 12 de febrero de 2012

Speaking group | Money matters


Hi everyone!
As I told you, here you go this link in which you will find the dialogue we dealt with in our last class:
 You will see that there is the dialogue with the vocabulary we learnt explained below as well as the listening track for you to focus on the pronunciation.
In this other link (from the same website, by the way), there is an interesting exercise you can complete so as to revise vocabulary related to money (to be loaded, to curb...)
See you on Wednesday!


jueves, 9 de febrero de 2012

Adults 1 (1.30 to 2.30pm and 8.30 to 10pm groups) : Telling the Time



Just a quick reminder about The Time in English: 
  O' clock  - (a) quarter PAST  - half PAST - (a) quarter TO
 Examples: 
- 04:00 pmIt's four o' clock
- 02: 15 pm: It's a quarter past two
- 06: 30 am: It's half past six
- 08: 45 pm: It's a quarter to nine
- 10:10 pmIt's ten past ten 
- 06:35 amIt's twenty-five to seven 
- 07: 48 pm: It's twelve to eight

Learn both the questions and the answers for telling the time:

Questions
What time is it, please?
Do you have the time?
What is /What's the time, please?
Answers
The time is five minutes to eleven, quarter to ten and so on.
It is/ It's five past six, for instance.

Now it's your turn, click on these links to practise yourself: