martes, 14 de febrero de 2012

Babies 14th February

Hello everybody!

It's Carnival!

 La classe d'avui s'ha centrat una mica en la festivitat del Carnestoltes que tots els alumnes estan vivint aquesta setmana. Pel que fa a l'anglès, hem estat aprenent algunes paraules relacionades amb aquesta festa i el primer que les ha après ha estat en Cookie. A través del personatge ha estat més divertit aprendre paraules.
En el llibre Treehouse han decorat una màscara amb molts colors i també han explicat les disfresses que portaran per carnaval. Hi haurà Spidermen, cowboys, pirates i molts més personatges divertits que, segons han comentat, es disfressaran.


Avui hem introduït la pregunta:
How are you?
I la clàssica resposta:
 I'm fine, thank you
A l'aula de jocs ens hem pintat les cares i les mans, hem tornat a practicar els colors i els números i hem seguit practicant els adjectius GRAN i petit en anglès.

EXTRA Activity:
Per seguir amb la paraula BIG, aquest vídeo anirà prou bé perquè els vostres fills es familiaritzin no només amb la pronúncia sinó també amb l'escriptura d'aquest adjectiu. Veureu que el vídeo és una cançó on es ressalten mots d'una sola síl·laba (pig, big, dig, wig o jig). A classe treballarem aquesta cançó amb més deteniment. Per el moment, aquí teniu el vídeo:



Have a great week!!!!

Bye bye boys and girls

No hay comentarios:

Publicar un comentario