jueves, 28 de marzo de 2013

Easter Camp 27th March

Hi you all!!!

Finalment va arribar el darrer dia al casal! Això si, un darrer dia amb pluja inclosa!
Tothom semblava una mica desanimat pel fet que plogués però de seguida van canviar d'opinió quan vam començar la primera activitat del dia: Taller de galetes!
Per començar, vam fer una barreja de clares d'ou i de sucre glass. Seguidament, vam agafar colorants de colors verd, blau, vermell i rosa i vam tenyir la barreja. Després, vam dipositar la glassa dins unes mànigues pastisseres i vam decorar les nostres galetes. Al principi costava força controlar la màniga però mica en mica vam anar agafant pràctica!
Més tard, va deixar de ploure i vam sortir fora per fer jocs de moviment!

Va arribar l'hora de dinar i de fer una última activitat: Salt Chalk!
Tothom va agafar els seus pots de vidre i vam començar a tenyir sal amb guixos de colors. Van quedar uns pots molt macos per decorar!

Per acomiadar-nos, vam tornar tots de nou al parc per exprimir l'última horeta que quedava de casal! Vam fer batalles amb pals i troncs, jocs de persecució i de guerres, i vam convertir les atraccions del parc en casetes amb trampes i amagatalls... En definitiva, vam deixar volar la nostra imaginació! Ho vam passar genial!

I això és tot! Esperem que els seus fills i filles hagin gaudit molt d'aquests tres dies de casal i que els quedi un molt bon record!

Moltes gràcies i us desitgem a tots una feliç Pasqua!
Fins aviat!


Happy Easter!

No hay comentarios:

Publicar un comentario