jueves, 28 de marzo de 2013

Easter Camp 25th March

Hello parents!

Dilluns va ser el nostre primer dia al casal de Setmana Santa i ho vam passar d'allò més bé!

Per començar, vam presentar-nos tots, vam conèixer-nos entre nosaltres i vam establir una sèrie de normes a seguir (fer fila, fer cas a les instruccions, respectar els companys/es, participar a totes les activitats...).

De seguida vam agafar els esmorzars i vam anar-nos cap al parc de darrere l'escola.

Una vegada allà, i després d'haver pres el nostre esmorzar, vam començar a jugar a molts jocs de pilota i de competició. Ens vam cansar una mica de córrer i perseguir-nos entre nosaltres! Feia un dia esplèndid de sol que ens va permetre estar tot el matí a l'aire lliure.

Abans de tornar a l'escola, vam fer una petita exploració per la natura: vam collir flors de tots colors i vam veure alguns insectes curiosos. Hi havia nens que volien endur-se els animalons a l'escola però vam decidir que era millor deixar-los lliures!

Després de dinar, vam quedar-nos una estoneta a l'escola per jugar a jocs tranquils però de seguida vam tornar a agafar algunes joguines i pilotes i de nou al parc!

I finalment, vam concloure la jornada amb més jocs en equip: vam jugar a "Killing rabbits" (mataconills), "Hide-and-Seek" (fet i amagar), "the Spider" (l'aranya), "Steal the Flingsock" (el joc del mocador), "Pitxi"(un joc estil beisbol), etc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario