jueves, 8 de noviembre de 2012

Babies (Tuesday's group) 6th November

Hi you all!

Dimarts, desprès de la nostra rutina de salutacions, cançons i repàs, vam començar introduint un animal que és molt i molt BIG, amb una TRUNK i de color GREY:




Encara que la paraula 'elephant' ja era coneguda per tots els nens i nenes, va ser profitós treballar alguns mots relacionats amb l'animal. Per exemple:
BIG: aquest adjectiu per referir-nos a la dimensió de l'elefant ens va servir alhora per practicar l'adjectiu oposat LITTLE. Per exemple, si dèiem 'big', tothom responia "elephant", i si dèiem 'little'  deien "mouse".
- TRUNK, EYES, EARS, MOUTH & TAIL: per començar a entendre totes aquestes parts del cos, cada nen i nena va treballar una fitxa on havia de pintar de color gris un elefant i després havia de senyalar amb el dit les parts del cos que sentia.

Per acabar, dimarts vam aprendre el verb whisper que vol dir xiuxiuejar, parlar molt i molt fluixet. Aquesta paraula la vam fer servir per calmar-nos després d'haver-nos engrescat amb activitats mogudes a la sala de jocs.



Extra homework!
Us afegeixo dues fitxes extra per si voleu que els vostres fills les facin a casa. La primera està pensada per aquells petitons i petitones que encara no escriguin gaire i la segona pels qui ja dominen una mica més l'escriptura:




Have a very nice weekend!

No hay comentarios:

Publicar un comentario