martes, 20 de diciembre de 2011

Junior 1 classe 20 desembre

Hello everyone!

Avui si que han portat les redaccions molt millors fetes i aquest cop si que s'han esforçat. Després de mirar la redacció hem treballat les banderes (flags) dels diferents països i de pas hem treballat el present simple. Hem fet uns exercicis de recopilació de tot el que hem treballat del tema 1 i han anat bastant bé. Per acabar i sent avui l'últim dia hem dibuixat i pintat un castell i han hagut de fer una breu descripció d'aquest. Per deures l'han d'acabar.

Merry Christmas!!!!!

lunes, 19 de diciembre de 2011

Children 1 19th December

Hi everyone!
Per fi ha arribat el dia del mini concert! Esperem que us hagi agradat ja que els hi ha sortit genial! Els hi agrada molt cantar cançons a aquest grup!
Un cop ha continuat la classe, hem estat cantant més nadales i hem explicat un conte. Després hem fet un concurs de cançons, endevinalles, vocabulari i hem jugat al bingo! Ha anat bé repassar els números en anglès! I, ja per acabar hem fet un amic invisible i cadascú ha preparat un petit regalet que el proper dia ens l'intercanviarem entre tots!
L'últim dia de classe caldrà que portin tot el material habitual ja que li farem un repàs al llibre i també direm els deures que hi haurà per aquestes festes.
Gràcies a tots per haver vingut i esperem que us hagi agradat la nadala!

See you on Wednesday!

miércoles, 14 de diciembre de 2011

Children 1 14th December

Hi everyone!
Avui hem estat avançant el nostre Christmas Booklet. Hem anat combinant l'assaig de la nadala amb activitats del dossier nadalenc. A més a més, també hem cantat altres nadales com ara Jingle Bells, We wish you a Merry Christmas or the 12 days of Christmas. Es nota que han practicat la nadala a casa, se l'ha saben prou i bé i la pronúncia ha millorat molt.
Aquí teniu algunes fotos amb adorns nadalencs fets per nosaltres així com l'assaig de la nadala Santa Claus is Coming to Town:


Recordeu, si voleu dilluns porteu un barret de Paranoel per l'audició!

Bye !

Babies 13th December

Dear parents,
Ahir vam estar fent activitats nadalenques. Vam començar assajant una miqueta la nostra nadala, vam intentar aprendre'ns una petita coreografia i tot. Després vam aprendre a dir en anglès Bon Nadal! Merry Christmas, i vam estar pintant Santa Claus, estrelles i tot tipus de decoració per decorar l'arbre de nadal de la classe. Les paraules que vam estudiar relacionades amb el nadal són: Christmas tree (arbre de nadal), snowman (ninot de neu), star, Santa Claus, presents (regals), i els colors RED (Paranoel), WHITE (ninot de neu), GREEN (per l'arbre).
A casa podeu practicar amb els vostres fills el següent vocabulari:

Fins la propera setmana!

martes, 13 de diciembre de 2011

Classe Junior 1 dimarts 13 de desembre

Hello parents!

Avui havien de portar una compositon describint com és la seva habitació i per sorpresa meva han portat 4 linies on explicaven molt poca cosa. El que hem decidit és tornar a fer la composition però amb un vocabulari obligatori, que l'hem repassat, i ha de ser més llarga. Després d'això hem fet exercicis sobre el present simple i sobre tot l'hem posat en pràctica fent-nos preguntes amb els verbs go i play. Hem practicat la comprensió lectora llegint dos textos i contestant unes preguntes sobre aquests. Per acabar hem après els noms de la família explicant com és la de cadascú.

See you!!

lunes, 12 de diciembre de 2011

Concert de Nadal

Estimats pares,

La propera setmana us convidem a venir a veure els vostres fills que cantaràn una nadala en anglès per tots vosaltres alhora que ens desitjarem unes bones festes.
La nadala del grup de Babies serà el dimarts 20 de desembre a les 17 hores.
La nadala del grup de Children 1 i 2 serà el proper dilluns dia 19 de desembre a les 17.30 hores.

Un cop s'acabi el concert, les classes continuaràn, per tant, tots els alumnes hauràn de venir amb el seu material habitual.

Fins la propera setmana!

Children 1 12th December

Dear parents,

Avui hem començat a decorar la classe! Hem començat a preparar The Christmas Tree i a Santa Claus.També hem fet unes Christmas Stars molt divertides i senzilles amb papers de colors. Mentre les anàvem fent, hem anat aprenent vocabulari relacionat amb les manualitats; scissors, glue, sellotape, staple, colored card, craft... I també hem anat seguint pas a pas com s'havia de fer escoltant les indicacions amb verbs com ara tallar, enganxar, ruixar, doblegar, etc. Ha estat molt divertit!

Per deures han de practicar la nadala Santa Claus is coming to town.

See you on Wednesday!!

jueves, 8 de diciembre de 2011

Children 1 7th December

Hello parents!

Ahir vam fer un control de les unitats 1 i 2 del llibre. Va ser un examen sorpresa que ningú s'esperava i segons la majoria una mica difícil. Tanmateix, ens va servir per adonar-nos que hem de practicar molt l'escriptura en anglès, sabem molt vocabulari de memòria però a l'hora d'escriure-ho ens costa força. Els errors que van cometre tots van ser; escriptura dels números de l'1 al 100, mesos de l'any i dies de la setmana. L'exercici que tothom va fer bé va ser un dictat dels colors, saben escriure'ls i associar-los correctament.
 Després de l'estona de l'examen vam dedicar la classe a activitats nadalenques i vam explicar el conte de "Rudolph, the Red nosed reindeer".

Aquí teniu uns exercicis semblants  als del control d'ahir perquè pugueu fer-los a casa si voleu:

1.       Complete the following series of numbers:
a.      One,         , three,          ,           , six, seven,           , nine,         .
b.      Ten, twenty,            , forty, fifty,          , seventy,           , ninety, a                 .
c.       Eleven,              , fifteen, seventeen,                     , twenty-one, twenty-           .
2.       Write the contracted forms of the underlined words in these sentences:
a.      My name is Polly:
b.      It is Jack:
c.       I am Daniel:
d.      What is your name?
3.       Write the months of the year:
a.      Jan
b.      Fe
c.       M
d.       
e.        
f.         
g.       
h.       
i.          
j.         
k.        
l.          
4.       Write the days of the week:
a.      Mon
b.      T
c.        
d.       
e.        
f.         
g.       
5.       Translate the following words into Catalan/Spanish:
a.      Write:
b.      Read:
c.       Borrow:
d.      Pick up:
e.       Elbow:
f.        Knee:
g.      Hair:
h.      Nose:
i.         Match:
6.       Translate the following words into English:
a.      Goma (de borrar):
b.      Llapis:
c.       Llibre:
d.      Germà:
e.       Mà:
f.        Ulls:
g.      Mare:
h.      Pare:
i.         Maquineta:

lunes, 5 de diciembre de 2011

Children 1 5th December

Hi you all!

Avui hem estat fent exercicis de 'listenning' amb el llibre. Hem hagut de pintar números dels colors que escoltàvem al CD i aquesta activitat ens ha ajudat a refrescar colors i números i a aprendre a escriure'ls correctament. Després hem acabat alguns exercicis de l'Activity book i hem deixat alguns per fer a casa durant aquesta setmana.
L'última part de la classe l'hem dedicada a preparar-nos la nadala en anglès 'Santa Claus is coming to Town'. A casa convé que la practiquin també.
Tot i que dimecres ens tornem a veure, aquí teniu un recordatori dels deures pel proper dilluns: Activity book page 12 1r exercici, pàgs 13 & 14 senceres.

Have a great week holiday!

Alumne del mes de Novembre

Benvolguts pares i mares,

Aquest mes de novembre l'Alumne del mes ha estat Iris Angulo del grup de Children 1. Ha sigut l'alumne que més punts positius ha aconseguit gràcies al seu esforç i capacitat per la llengua anglesa. Enhorabona!

A continuació podreu veure la foto en el moment de l'entrega del diploma:



Congratulations Iris!

domingo, 4 de diciembre de 2011

Santa Claus is coming to town song

Hello everybody!

Aquí teniu el link per poder llegir i escoltar the Christmas Carol que cantarem amb els grups Children 1 & 2 l'últim dia de classe.