jueves, 6 de octubre de 2011

BABIES Tueday 4th October

Hola pares i mares!

Sóc l'Elisenda, la professora dels vostres fills. Aquest dimarts vam iniciar les classes d’anglès.El primer dia vam centrar-nos en els colors i en conèixer-nos una mica tots plegats. 
Aquest curs és una nova etapa en l’aprenentatge de l’anglès ja que per a molts és el seu primer contacte formal. Per aquest motiu, ens agradaria poder-vos explicar breument la metodologia que emprarem a les classes.
El llibre d’aquest any Tree house ens permet potenciar l’ús oral de la llengua i prioritza els continguts d’activitats de desenvolupament i d’actituds, valors i normes. A més, proporciona una completa varietat de jocs de vocabulari receptius i productius, contes i fulls d’exercicis variats, d’acord amb el desenvolupament cognitiu dels infants i la seva creixent seguretat i competència.
En aquest nivell, s’espera que els nens/es vagin desenvolupant la comprensió auditiva i que mica en mica, comencin a participar verbalment, sobretot en els jocs de vocabulari, en les rutines i en els altres intercanvis.
Amb la metodologia que emprarem a classe els nens/es reben molta informació comprensible i es veuen implicats en activitats en què mostren comprensió.
Un cop tinguem el llibre,us podeu quedar a casa el CD de cançons, que poden anar practicant a mesura que les anem treballant a classe. És important que no es familiaritzin prèviament amb les cançons, sinó que més val esperar a que les haguem treballat a classe, ja que si no poden adquirir malts hàbits de pronunciació (us anirem avisant a través del blog cada cop que tinguem una cançó consolidada).
Es treballaran les festivitats de Halloween, Nadal, Carnestoltes, Pasqua i el dia de la mare. Els nens/es aprendran com se celebren aquestes festes en els països de parla anglesa i vocabulari relacionat amb aquestes. També farem una petita celebració cada cop que sigui un aniversari de la classe i per això és important que si un nen no fa el seu aniversari durant el curs acadèmic, ens indiqueu la data del seu sant per tal que no es quedi sense el seu dia especial. L’objectiu d’aquesta celebració és també aprendre vocabulari i estructures relacionades.
Us recordem que rebreu un informe el mes de febrer i el de juny.
Si necessiteu concertar una entrevista amb el vostre professor/a, no dubteu a comunicar-nos-ho.

Us recordem que podeu portar un got etiquetat pels vostres fills i deixar-ho a l'escola ja que sovint poden tenir set.

Fins la propera setmana!



No hay comentarios:

Publicar un comentario