martes, 20 de diciembre de 2011

Junior 1 classe 20 desembre

Hello everyone!

Avui si que han portat les redaccions molt millors fetes i aquest cop si que s'han esforçat. Després de mirar la redacció hem treballat les banderes (flags) dels diferents països i de pas hem treballat el present simple. Hem fet uns exercicis de recopilació de tot el que hem treballat del tema 1 i han anat bastant bé. Per acabar i sent avui l'últim dia hem dibuixat i pintat un castell i han hagut de fer una breu descripció d'aquest. Per deures l'han d'acabar.

Merry Christmas!!!!!

lunes, 19 de diciembre de 2011

Children 1 19th December

Hi everyone!
Per fi ha arribat el dia del mini concert! Esperem que us hagi agradat ja que els hi ha sortit genial! Els hi agrada molt cantar cançons a aquest grup!
Un cop ha continuat la classe, hem estat cantant més nadales i hem explicat un conte. Després hem fet un concurs de cançons, endevinalles, vocabulari i hem jugat al bingo! Ha anat bé repassar els números en anglès! I, ja per acabar hem fet un amic invisible i cadascú ha preparat un petit regalet que el proper dia ens l'intercanviarem entre tots!
L'últim dia de classe caldrà que portin tot el material habitual ja que li farem un repàs al llibre i també direm els deures que hi haurà per aquestes festes.
Gràcies a tots per haver vingut i esperem que us hagi agradat la nadala!

See you on Wednesday!

miércoles, 14 de diciembre de 2011

Children 1 14th December

Hi everyone!
Avui hem estat avançant el nostre Christmas Booklet. Hem anat combinant l'assaig de la nadala amb activitats del dossier nadalenc. A més a més, també hem cantat altres nadales com ara Jingle Bells, We wish you a Merry Christmas or the 12 days of Christmas. Es nota que han practicat la nadala a casa, se l'ha saben prou i bé i la pronúncia ha millorat molt.
Aquí teniu algunes fotos amb adorns nadalencs fets per nosaltres així com l'assaig de la nadala Santa Claus is Coming to Town:


Recordeu, si voleu dilluns porteu un barret de Paranoel per l'audició!

Bye !

Babies 13th December

Dear parents,
Ahir vam estar fent activitats nadalenques. Vam començar assajant una miqueta la nostra nadala, vam intentar aprendre'ns una petita coreografia i tot. Després vam aprendre a dir en anglès Bon Nadal! Merry Christmas, i vam estar pintant Santa Claus, estrelles i tot tipus de decoració per decorar l'arbre de nadal de la classe. Les paraules que vam estudiar relacionades amb el nadal són: Christmas tree (arbre de nadal), snowman (ninot de neu), star, Santa Claus, presents (regals), i els colors RED (Paranoel), WHITE (ninot de neu), GREEN (per l'arbre).
A casa podeu practicar amb els vostres fills el següent vocabulari:

Fins la propera setmana!

martes, 13 de diciembre de 2011

Classe Junior 1 dimarts 13 de desembre

Hello parents!

Avui havien de portar una compositon describint com és la seva habitació i per sorpresa meva han portat 4 linies on explicaven molt poca cosa. El que hem decidit és tornar a fer la composition però amb un vocabulari obligatori, que l'hem repassat, i ha de ser més llarga. Després d'això hem fet exercicis sobre el present simple i sobre tot l'hem posat en pràctica fent-nos preguntes amb els verbs go i play. Hem practicat la comprensió lectora llegint dos textos i contestant unes preguntes sobre aquests. Per acabar hem après els noms de la família explicant com és la de cadascú.

See you!!

lunes, 12 de diciembre de 2011

Concert de Nadal

Estimats pares,

La propera setmana us convidem a venir a veure els vostres fills que cantaràn una nadala en anglès per tots vosaltres alhora que ens desitjarem unes bones festes.
La nadala del grup de Babies serà el dimarts 20 de desembre a les 17 hores.
La nadala del grup de Children 1 i 2 serà el proper dilluns dia 19 de desembre a les 17.30 hores.

Un cop s'acabi el concert, les classes continuaràn, per tant, tots els alumnes hauràn de venir amb el seu material habitual.

Fins la propera setmana!

Children 1 12th December

Dear parents,

Avui hem començat a decorar la classe! Hem començat a preparar The Christmas Tree i a Santa Claus.També hem fet unes Christmas Stars molt divertides i senzilles amb papers de colors. Mentre les anàvem fent, hem anat aprenent vocabulari relacionat amb les manualitats; scissors, glue, sellotape, staple, colored card, craft... I també hem anat seguint pas a pas com s'havia de fer escoltant les indicacions amb verbs com ara tallar, enganxar, ruixar, doblegar, etc. Ha estat molt divertit!

Per deures han de practicar la nadala Santa Claus is coming to town.

See you on Wednesday!!

jueves, 8 de diciembre de 2011

Children 1 7th December

Hello parents!

Ahir vam fer un control de les unitats 1 i 2 del llibre. Va ser un examen sorpresa que ningú s'esperava i segons la majoria una mica difícil. Tanmateix, ens va servir per adonar-nos que hem de practicar molt l'escriptura en anglès, sabem molt vocabulari de memòria però a l'hora d'escriure-ho ens costa força. Els errors que van cometre tots van ser; escriptura dels números de l'1 al 100, mesos de l'any i dies de la setmana. L'exercici que tothom va fer bé va ser un dictat dels colors, saben escriure'ls i associar-los correctament.
 Després de l'estona de l'examen vam dedicar la classe a activitats nadalenques i vam explicar el conte de "Rudolph, the Red nosed reindeer".

Aquí teniu uns exercicis semblants  als del control d'ahir perquè pugueu fer-los a casa si voleu:

1.       Complete the following series of numbers:
a.      One,         , three,          ,           , six, seven,           , nine,         .
b.      Ten, twenty,            , forty, fifty,          , seventy,           , ninety, a                 .
c.       Eleven,              , fifteen, seventeen,                     , twenty-one, twenty-           .
2.       Write the contracted forms of the underlined words in these sentences:
a.      My name is Polly:
b.      It is Jack:
c.       I am Daniel:
d.      What is your name?
3.       Write the months of the year:
a.      Jan
b.      Fe
c.       M
d.       
e.        
f.         
g.       
h.       
i.          
j.         
k.        
l.          
4.       Write the days of the week:
a.      Mon
b.      T
c.        
d.       
e.        
f.         
g.       
5.       Translate the following words into Catalan/Spanish:
a.      Write:
b.      Read:
c.       Borrow:
d.      Pick up:
e.       Elbow:
f.        Knee:
g.      Hair:
h.      Nose:
i.         Match:
6.       Translate the following words into English:
a.      Goma (de borrar):
b.      Llapis:
c.       Llibre:
d.      Germà:
e.       Mà:
f.        Ulls:
g.      Mare:
h.      Pare:
i.         Maquineta:

lunes, 5 de diciembre de 2011

Children 1 5th December

Hi you all!

Avui hem estat fent exercicis de 'listenning' amb el llibre. Hem hagut de pintar números dels colors que escoltàvem al CD i aquesta activitat ens ha ajudat a refrescar colors i números i a aprendre a escriure'ls correctament. Després hem acabat alguns exercicis de l'Activity book i hem deixat alguns per fer a casa durant aquesta setmana.
L'última part de la classe l'hem dedicada a preparar-nos la nadala en anglès 'Santa Claus is coming to Town'. A casa convé que la practiquin també.
Tot i que dimecres ens tornem a veure, aquí teniu un recordatori dels deures pel proper dilluns: Activity book page 12 1r exercici, pàgs 13 & 14 senceres.

Have a great week holiday!

Alumne del mes de Novembre

Benvolguts pares i mares,

Aquest mes de novembre l'Alumne del mes ha estat Iris Angulo del grup de Children 1. Ha sigut l'alumne que més punts positius ha aconseguit gràcies al seu esforç i capacitat per la llengua anglesa. Enhorabona!

A continuació podreu veure la foto en el moment de l'entrega del diploma:



Congratulations Iris!

domingo, 4 de diciembre de 2011

Santa Claus is coming to town song

Hello everybody!

Aquí teniu el link per poder llegir i escoltar the Christmas Carol que cantarem amb els grups Children 1 & 2 l'últim dia de classe. 


miércoles, 30 de noviembre de 2011

Junior 1 classe 29th November

Hello parents!

Avui per començar hem fet un petit examen sobre alguns verbs (put, buy, look, sing, make, do, eat...). S'ha notat que estudien a casa perquè han sortit bastant bé! Els felicito!! Després hem recuperat el text que vam llegir l'ultim dia i hem posat en pràctica el vocabulari que surt sobre noms d'habitacions i on són les coses. Hem fet molt speaking fent-nos preguntes sobre com són les nostres cases, com és la nostra habitació i hem fet exercicis sobre això també per reforçar. Al final hem jugat al joc del penjat (hangman) amb aquest mateix vocabulari sense mirar el llibre. Per Homework han de fer una redacció sobre com és la seva habitació; si és necessari, poden utilitzar el diccionari però compte amb Internet, perquè no és pot utilitzar un traductor.

Children 1 30th November

Hello parents!

Avui gairebé hem enllestit la unitat 2 del llibre. Primer de tot hem estat escoltant la història d'un personatge del llibre on hem estat practicant les següents expressions: 'Who is it', 'what is this' & 'here you are'. També hem estudiat vocabulari relacionat amb la informàtica (computer, laptop,screen, keyboard, mouse, system unit, etc.).
Després hem fet un joc per practicar les expressions 'who is this' and 'what is this'. Sabem que WHO es fa servir per persones i WHAT per animals i objectes. A través d'activitats orals han assimilat molt bé la diferència entre els 2 pronoms.
Per acabar hem començat a practicar la nadala que cantarem per Nadal: "Santa Claus is coming to town". El proper dia li dedicarem més estona i l'estudiarem amb més profunditat.

Have a nice week and see you next Monday!

Bye!!

martes, 29 de noviembre de 2011

Babies 29th November

Hello parents!!!

Avui hem començat activitats nadalenques! Hem estat estudiant la cançó de Santa Claus que cantarem tots plegats l'últim dia de classe. En l'activitat que hem estat treballant hem hagut de completar paraules que no estaven escrites. A més a més, hem dibuixat el barret del Paranoel, les seves botes negres, sacs plens de carmels i fins i tot el seu abric vermell tant conegut per tots nosaltres.
El vocabulari que hem practicat ha estat: Santa Claus, boots, coat, sack, sweets, presents, Merry Christmas, song i els colors Black and Red.
El proper dia profunditzarem molt més amb el vocabulari ja que quedaràn molt poquets dies per les vacances de Nadal!

A continuació, apareix un video amb la cançó que s'haurien d'aprendre per d'aquí dues setmanes:


Santa Claus song

He wears a red red coat, and
a red red hat,
his boots are black
and he carries a sack
he's got a twinkle in his eyes
and a friendly smile
and his name is....
SANTA CLAUS

Traducció:
Ell porta un abric vermell vermell, i
un gorro vermell vermell,
les seves botes són negres
i du un sac
li brillen els ulls
i té un somriure simpàtic
i el seu nom es...
SANTA CLAUS


Children 1 28th November

Hi everyone!

Ahir vam seguir amb la unitat 2 del llibre i vam fer força exercicis de Listenning. Vam estar, com sempre, practicant vocabulari, lletrejant per aprendre sense dubtes les lletres i també vam començar a utilitzar frases més complicades amb verbs com 'have got', 'can', 'borrow' i el verb 'to be'.
Convé que a casa segueixin repassant l'abecedari ja que hi ha lletres com la H o la Y que sovint obliden com es diuen en anglès.

See you on Wednesday!

Bye!

jueves, 24 de noviembre de 2011

Children 1 23rd November

Hello you all!!

Ahir vam fer els primers vint minuts jocs de vocabulari força entretinguts a una altra aula. Allà vam fer practicar de tot: colors, nombres cardinals i ordinals, dreta i esquerra, parts del cos, accions senzilles i preposicions. Quan vam tornar a la classe vam centrar-nos en les parts del cos i fent diferents exercicis. Les paraules noves que vam començar aprendre ahir van ser colze, canell, turmell i celles (elbow, wrist, ankle and eyebrows, respectivament).
Homework: han de completar tres fitxes i aprendre's el vocabulari.

Have a nice week and see you on Monday!

Bye bye!!

miércoles, 23 de noviembre de 2011

Taller de Nadal en anglès

Hola pares i mares!!

Us informem que el dimarts 27 de desembre farem un taller de Nadal en anglès de 16.30 a 19 hores. Farem jocs tradicionals anglesos, manualitats nadalenques, berenarem i cantarem cançons tots junts i tot això ho farem en anglès.

L'activitat està dirigida a nens i nenes de 3 a 12 anys. Les places són limitades i la inscripció ja està oberta. El preu d'aquesta activitat és de 12 euros. Si necessiteu més informació no dubteu a trucar-nos (93.573.43.99) o a enviar-nos un mail (grupagora@grupagora.com).

Ens ho passarem molt bé!!

Junior 1 classe 22nd November

Hello!

Avui hem començat la classe repassant el verb To Be i les seves formes. També hem recordat alguns verbs en anglès per poder fer seguidament el present simple. D'aquest temps verbal hem estudiat les tres formes: afirmative, negative and interrogative i ho hem posat en pràctica amb uns quants exercicis. A l'hora que hem fet això hem elaborat una llista de verbs en anglès amb la seva traducció corresponent i hem repasat vocabulari. Per finalitzar, hem fet un reading, on hem relacionat les persones amb el lloc on es trobaven. De deures tenen que repassar la llista de verbs que hem fet tot junts a classe.

See you!

Babies 22nd November

Hi parents!!

Ahir vam començar repassant vocabulari sobre el temps.Vam recordar paraules com ara paraigües (umbrella), sol (sun), pluja (rain) i núvol (cloud). Seguidament, vam començar a estudiar les parts del cos. Vam fer una fitxa on havíem de relacionar paraules amb el dibuix d'un nen. Els que saben llegir ho van anar practicant fixant-se en les paraules i els que encara no llegeixen van pintar el nen i van anar practicant oralment a dir 'eyes', 'nose', 'mouth' , 'hand' ,etc.
Ahir vam estrenar la sala de jocs!! Com tots ells saben, l'aula de jocs serà per posar en pràctica tot el que anem estudiant a través d'activitats més mogudes. Ahir vam començar fent una rotllana i jugant al telèfon. Després un per un van anar dipositant unes fitxes en una capsa contant de l'1 al 20. També vam fer un petit concurs per practicar els colors i per acabar vam jugar al joc de dreta o esquerra (Right or Left).

See you next Tuesday!

Bye!!!!!!

lunes, 21 de noviembre de 2011

Children 1 21st November

Hi everyone!

Avui ha estat una classe molt divertida! Primer hem corregit els deures que teniem i els hem estat comentat una mica. Hem tornat a practicar el vocabulari del temps i hem jugat a "The Hangman" a la pissarra. Després de repassar una mica tot el que hem donat fins ara hem estat escoltant el CD de classe i fent activitats amb el llibre.
Convé que practiquin l'escriptura de les següents paraules: rubber, ruler, pencil-case, book, pen i eraser.
Per finalitzar la classe d'avui hem jugat a un joc 'Simon Says' on havien de fer tot el que Simon deia que féssin. I, finalment hem fet una petita ronda eliminatòria per practicar anglès oralment.

See you on Wednesday!

Bye!!

miércoles, 16 de noviembre de 2011

Children 1 16th November

Hi everyone!

Avui hem estat aprenent expressions i paraules relacionades amb el temps (the weather). Hem practicat amb diferents fitxes com es diu ploure, fer sol, nevar o fer núvol entre d'altres fenòmens meteorològics. Hem mirat per la finestra per dir quin temps estava fent en aquell moment It was cloudy (feia núvol). I més tard ha plogut (It was rainning).
Cada dia ens preguntarem quin temps fa i ho anirem anotant al corner on es pengen diferents murals i pósters.
Per deures han de completar una fitxa per repassar tot el que hem practicat avui.

Have a nice week!

Bye.

The weather activity

Extra homework:



Babies 15th November

Hello parents!

What a rainy day!
Ahir va ploure moltíssim i vam aprofitar per aprendre vocabulari del temps (The Weather) en anglès. Vam fer diferents activitats on haviem de pintar les imatges on apareixien núvols amb pluja, paraigües, nens vestits amb jaquetes impermeables i botes d'aigua, etc. També vam aprendre a dir sol, neu, vent i tempesta, tot i que ho anirem treballant amb més profunditat cada setmana.
A continuació podreu veure les fitxes que vam treballar ahir a classe i també el nostre amic, en Cookie, que va voler que li féssim una foto!



Have a nice week!

Bye bye!

Junior 1 classe 15 novembre

Hello parents!

Avui hem practicat la conjugació del ver TO BE: afirmativa, negativa i interrogativa. Primer de tot hem repassat tots junts les formes i les hem llegit. Una vegada hem entès la teoria, hem practicat amb varis exercicis i els hem fet bastant bé. També hem après alguns verbs, els més comuns en anglès, com menjar, jugar, dibuixar, llegir, escriure... Després hem repassat alguns nom d'animals. I per útlim, i com a premi per treballar molt, hem jugat a un joc on hem posat en pràctica l'ús del verb TO BE i a no tenir por a parlar en anglès i equivocar-nos!
Per deures han de repassar una mica el verb To Be perquè el pròxim dia el posarem més en pràctica.

See you on Tuesday!

lunes, 14 de noviembre de 2011

Children 1 14th November

Hello parents!

Avui hem començat la unitat 2. Primer hem corregit els deures i després de practicar una mica de lletrejar les lletres de l'abecedari hem estat escoltant una petita historieta i hem practicat el vocabulari amb jocs interactius. Hem après a dir en anglès 'recollir' (pick up) i també hem estat practicant vocabulari d'objectes que sovint portem a la motxilla (book, pencil, rubber, ruler...).
Per acabar hem començat a retallar i seleccionar de revistes diferents objectes per ampliar vocabulari (mobles, parts de la casa, peces de roba, parts del cos...)

See you on Wednesday!!

jueves, 10 de noviembre de 2011

Junior 1 dimarts 8 d'octubre

Hola pares!

Avui ha estat el primer dia de clase i hem començat fent les presentacions de cadascú. Els ha costat una mica però segurament era perquè no es coneixien gaire. Hem estat avaluant una mica el nivell i després hem fet vocabulari del món del futbol. També hem estat fent alguns exercicis i hem fet algun joc.

See you!

miércoles, 9 de noviembre de 2011

Children 1 9th November

Hello everybody!
Avui ja hem acabat la unitat 1 del llibre. Hem estat acabant els exercisis del Activity book i després de repassar una mica continguts de la unitat, hem practicat mitjançant jocs de vocabulari el que hem après. Hem utilitzat unes lletres de fusta que ens han servit per practicar l'abecedari i la seva pronúncia i alhora crear paraules que després les hem escrit a la pissarra.

Per deures han de fer: Activity book, Unit 2, exercise 2.

Have a nice week!

Bye!!

Babies 8th November

Hello parents!
Ahir vam estar practicant els números de l'1 al 10. Vam anar fent activitats del llibre on haviem de pintar alguns animals i acabar de crear un caminet que ens condueix a la casa arbre (treehouse). Vam fer jocs de vocabulari molt senzill, vam escoltar la cançó Clap your hands i cada vegada que escoltavem "clap" haviem d'aplaudir ben fort!
Per acabar vam fer un joc amb una pilota per aprendre els números. Va ser molt divertit!

See you next week!

Bye bye!!!!

Children1 7th October

Hello!!!

Ahir vam estar aprenent a preguntar i a respondre qui és? (Who is it? It's...). Vam practicar aquesta expressió amb diferents exercicis del llibre i després vam fer-ho preguntant-nos-ho entre nosaltres. Després vam repassar, com sempre, vocabulari variat, i vam començar a veure els pronoms personals en anglès.


See you on Wednesday!

lunes, 7 de noviembre de 2011

Conta-contes en anglès a Sant Sadurní d'Anoia

Hola,

el conta-contes de Halloween que vem fer el passat divendres a la Biblioteca de Sant Sadurní d'Anoia va ser tot un èxit. Hi van assistir més de 50 nens que s'ho van passar d'allò més bé escoltant les històries d'una bruixa molt divertida i celebrant amb ella la festa de Halloween.