viernes, 29 de noviembre de 2013

Babies 1, November 28

Hello parents,

Avui hem recordat el que em treballat fins ara i ens hem dibuixat a nosaltres mateixos tot dient: short or long hair, eyes, mouth and nose.

Em començat a escoltar i practicar les CHRISTMAS SONGS!

See you next week!

martes, 26 de noviembre de 2013

Children 1, november 26

Hello parents,

Avui hem fet un repàs general i em realitzat un memory game! Hem buscat flashcards, em escrit cada paraula correctament, l'hem relacionat amb l'objecte que anava relacionat i després em fet un joc de memorització i hem llegit les paraules amb la pronunciation correcta.

Avui al ser l'últim dia de Novembre hem entregat el diploma al STUDENT OF THE MONTH OF NOVEMBER que ha sigut l'Alejandro!




Babies 0, November 25

Hello parents,

Al començar la classe hem fet un repàs general de tot, i l'Aina està molt contenta perquè ja anem assimilant i relacionant coneixements. Avui l'activitat ha anat relacionada amb la SPIDER, hem hagut de dibuixar-li els EYES i les ARMS. així com entendre el DOWN THE TREE and UP THE TREE!

See you next week!

jueves, 21 de noviembre de 2013

Babies 1, November 21

Hello parents,

Avui hem estat repassant tot el que em fet fins ara, recordant totes les coses més important i explicant-li a l'Aina!! Hem parlat en english, ens em comunicat en english, entenem les coses que fins ara em treballat en english i em fet una petita activitat!!

See you next week.

Children 1, November 20

Hello parents,

Avui hem repassat tot el que em estudiat fins ara i em estat fent Speaking per tal de parlar amb anglès i explicar el que ja sabem!!!

see you next week!

Babies 0, November 18

hello parents!

Avui hem cantat la cançó Little spider song. Mitjançant les flashcards els nens han contestat:
Cookie. Do you like:
The sun? the rain? blue? yellow? Lulu the Kangaroo? the bird? the little spider? the BIG spider? hem posat més èmfasi en el BIG ja que encara no ho havíem treballat.
hem fet un joc on els infants havien de distingir entre big or little? a continuació hem realitzat la fitxa/activitat corresponent.

See you next week! :)

miércoles, 20 de noviembre de 2013

Casal de Nadal en anglès


Dia 23 de desembre: anirem d’excursió a Can Sala on farem toca-toca i visita dels animals de la granja, els hi donarem el menjar, els que vulguin podrán pujar en poni i farem un passeig en carro de cavalls!! També farem una gimcana de Nadal!!

 

Dia 24 de desembre: per no estar massa cansats de cara a la nit, tindrem un dia tranquil i ple de manualitats: farem el tradicional taller de cuina de Nadal que a tots els hi encanta i altres manualitats molt nadalenques!! Hi aprendrem una tradició británica molt divertida!!

 

Horari: 9 a 16.30

 

Preus (el dinar el podeu portar de casa o us el podem encarregar a 7 €/dia):

 

2 dies: 30 euros

Només dia 23: 20 euros

Només dia 24: 13 euros

sábado, 16 de noviembre de 2013

Babies 1, November 14

Hello parents,

Avui hem cantat la Hello song amb el Patch, hem repassat el que vam estar fent la setmana passada i em treballat el LONG  i SHORT HAIR! Hem fet un joc, hem parlat i hem realitzat la fitxa corresponent!

See you next week!!!

miércoles, 13 de noviembre de 2013

Children 1, November 12

Hello parents,

Avui a classe hem treballat com és fa una carta i hem començat a llegir i entendre un còmic (la primera part) al finalitzar cada unitat el seguirem veient. Tracta d'un nen que es diu Collin que rep un paquet on troba un COMPUTER GAME i ICE MONSTERS!

See you next week!

martes, 12 de noviembre de 2013

Babies 0, November 11

Hello parents,

Avui hem seguit fent la Unit 2, hem recordat una mica el que vam fer la setmana passada.

LITTLE SPIDER UP THE TREE
LITTLE SPIDER DOWN THE TREE

Lulu, what have got in your pouch?

Rain? Sun? Bird? Cat? - amb les Flaschards corresponents. Els infants deien si o no. Seguidament els nens mirant el pòster havien de Point to the bird/ the sun/ the tree.

També hem treballat el blue i el yellow. What colour is this?

Seguidament hem realitzat l'activitat corresponent on ells em deien on volien que estigues la SPIDER (up the tree or down the tree) han pintat l'ocell blue i el sol yellow.

See you next week!

viernes, 8 de noviembre de 2013

Babies 1, November 7

Hello parents,

Avui el Patch ha vingut amb el Xavi! Quan hem arribat hem cantat la Hello song i li hem donat un kiss i un hug al Patch per donar-li la benvinguda.

Em contestat a:

How are you? I'm fine thank you.

Seguidament hem realitzat la face action són amb la seva activitat corresponent. El llenguatge central ha sigut el policeman, hair, ears, eyes, nose, mouth. El llenguatge repectiu ha sigut el pull, wink, stroke, wiggle and pop.

Hem dibuixat la meitat de la cara de l'Ana, li faltava: hair, nose, eyes i mouth.

Ens ho hem passat d'allò més bé a la vegada que aprenem cada dia una mica més de ENGLISH

See you next week

martes, 5 de noviembre de 2013

Children 1, November 5

Hello Parents,

Avui hem realitzat un petit exam. A casa el podreu veure i així ells explicar-vos el que han fet. També em vist les diferents "countries" on els nens parlen ENGLISH. For example: Canada, USA, UK, South Africa, India and Australia. Hem realitzat vàries activitats i hem acabat contestant dues preguntes:




Where are you from? I'm from Spain.
What languages do you speak? I speak SPANISH and ENGLISH.



See you next week!

Babies 0, November 4

Hello Parents!!

Avui ha estat un dia d'allò més divertit, a més a més de recordar al Cookie, Lulu the Kangaroo, el blue, treehouse... hem conegut a la little spider i l'hem cantant una cançó! La Spider puja i baixa pel arbre. Hem treballat:


Up the tree
Down the tree
Rain
Sun
blue
Spider



Desprès del conte i de preguntar-li a la Lulu: What's in your pocket? Hem realitzat l'activitat corresponent!

Parents si voleu treballar la cançó és la número 4.

See you next week! :)

ENGLISH CLUB


JUEVES 7 DE NOVIEMBRE DE 12 A 13 H. CONVERSACIÓN EN INGLÉS, DIRIGIDA A ALUMNOS DE ADULTS 3 Y 4.

MARTES 12 DE NOVIEMBRE DE 19 A 20 H. CONVERSACIÓN EN INGLÉS PARA PREPARAR EXAMEN FIRST CERTIFICATE.

VIERNES 15 DE NOVIEMBRE DE 14 A 15 H. PHRASAL VERBS, DIRIGIDA A ALUMNOS DE LOS NIVELES INTERMEDIATE, UPPER-INTERMEDIATE Y ADVANCED.

JUEVES 21 DE NOVIEMBRE DE 15 A 16 H. REPASO DE TIEMPOS VERBALES: PAST SIMPLE vs. PAST PERFECT.

ESTAS CLASES NO TIENEN COSTE ADICIONAL.
 
IMPRESCINDIBLE APUNTARSE POR MAIL grupagora@grupagora.com o LLAMANDO AL 93.573.43.99

lunes, 4 de noviembre de 2013

Notícia de El Mundo


 

Los universitarios catalanes deberán aprobar un examen común de inglés para graduarse

  • La medida busca mejorar el nivel de inglés o terceras lenguas de los estudiantes



Los universitarios catalanes que hayan empezado su carrera en el curso 2013-14 deberán aprobar un examen de inglés -o bien una tercera lengua extranjera- para obtener el título al finalizar el grado, según el artículo 181 de la conocida Ley de Acompañamiento de los Presupuestos, que el Govern aprobará la próxima semana.
Según la norma, consultada por Europa Press, los estudiantes deberán acreditar el conocimiento del idioma equivalente al B2 -que en el caso del inglés corresponde al First Certificate of English (FCE)-, a través de una "prueba común" de todo el sistema universitario catalán, que coordinará el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), el cual velará por el desarrollo de todo el proceso.
La prueba podrá convalidarse con otros certificados acreditativos de conocimientos de idiomas "que tengan reconocida su equivalencia de acuerdo con el Marco Europeo Común de Referencia para las lenguas (MECR)", como ya avanzó en abril el conseller de Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, en comisión parlamentaria, si bien no concretó cómo se debería demostrar el nivel exigido.
Además, la ley establece que la Secretaria d'Universitats i Investigació y el Departament d'Ensenyament "instrumentarán coordinadamente" las medidas necesarias y el calendario de aplicación.
La finalidad de esta nueva medida, anunciada por el tripartito pero nunca puesta en marcha, tiene el fin de "facilitar que los estudiantes accedan a la universidad con las competencias en terceras lenguas, especialmente, en lengua inglesa", si bien también podrán hacer la prueba en otros idiomas establecidos en las Pruebas de Acceso a la Universidad (PAU).
El secretario de Universidades e Investigación de la Generalitat, Antoni Castellà, anunció en la misma comisión parlamentaria que la idea era que cada universidad impulsara una prueba propia, y ahora se ha concretado en una prueba conjunta de todos los centros, como sucede con la Selectividad.

sábado, 2 de noviembre de 2013

Babies 1, October 31

Hello parents!!

Avui hem vingut disfressats!!!! el Patch era un fantasma!!!


 Ens  ho hem passat d'allò més bé, ens hem dibuixat, hem dit el que som y em fet un joc/activitats amb "pumpkin".

Mireu, mireu....







See you next week!!